mijn account
Zoek
Post

HydroDogs shop visie

Britt van Roosmalen – HydroDogs

Hallo allemaal,

Mijn naam is Britt van Roosmalen en ik ben het gezicht achter HydroDogs shop. In September 2015 heb ik HydroDogs opgericht, een honden hydrotherapie- en revalidatiecentrum. Begonnen in een bijgebouw bij mijn ouders, ben ik na 4 jaar verhuisd naar een prachtig pand in Moergestel. Hier is mijn centrum verder gegroeid. Naast hydrotherapie, geef ik sportmassage’s, fitness & oefentherapie voor honden. Door mijn beroep ben ik steeds meer gaan inzien hoe belangrijk het is om o.a. de gewrichten van je hond te ondersteunen, maar ook de vacht, het maag-darmstelsel en het immuunsysteem.
Het gebruik van goede uitrusting voor je hond (halsband, tuig), maar ook supplementen die de gewrichten ondersteunen, kunnen veel ondersteuning bieden. Daarom ben ik gestart met HydroDogs shop. Een webshop met honden & katten artikelen die de gezondheid en beweging ondersteunen.

Neem een kijkje in de shop voor alle producten. Mocht u vragen hebben of advies willen, kunt u natuurlijk ook bij mij terecht!

Tot snel! In de HydroDogs Shop.

Britt van Roosmalen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *